Starostlivosť o Linkedin účet

Pokiaľ pracujete v oblasti, kde sú vašimi partnermi alebo zákazníkmi profesionáli z rôznej oblasti, pravdepodobne najvhodnejšou sociálnou sieťou pre vás bude Linkedin.

O tejto službe

Linkeidn je sieť, kde nájdete stovky miliónov profesionálov. Dokonca  na Slovensku je do 100.000 registrovaných používateľov siete Linkedin.

V čom sa líši Linkedin od Facebooku?

Na Facebooku si používatelia zverejňujú fotky z cestovania, party, selfie, prechádzky s milovanými a podobne. Čiže Facebook je viac o súkromnom živote a o záľubách.
Linkedin je o profesionálnych skúsenostiach. Tu účastníci zverejňujú kde pracujú, aké majú vzdelanie a certifikáty, čo vedia robiť a aké problémy vedia vyriešiť.

Ako sa dá profesionálne využiť Linkedin?

treba si uvedomiť, že na Facebooku sa predával oblečenie, obuv, elektronika, hračky pre veľkých aj malých. Čiže Facebook je smerovaný koncových používateľov alebo konzumentov.
Na Linkedin ponúkate riešenia, konzultácie, technologické komponenty, školenia, firemné aplikácie a podobne. Prostredníctvom Linkedin smerujete na firmy alebo profesionálov, ktorý by mohli vaše služby alebo tovar potrebovať. Ak napríklad vyrábate plastové okná, na Facebooku ich budete ponúkať individuálnym staviteľom, zatiaľ čo na LInkedin sa budete snažiť kontaktovať stavebné firmy a architektov, ktorí by zabezpečili veľkoodber.

Ako mám pracovať s Linkedin?

Na Linkedin vás predáva váš profil a vaše aktivity. V prvom rade je potrebné mať profil, ktorý dokladuje, že ste odborník v danej oblasti a to musíte ďalej preukázať odbornými článkami, ktoré publikujete na svojom profile.

Ako sa buduje sieť na Linkein?

Je viacero stratégií budovania siete. Ak ste človek, ktorý je ochotný komunikovať len s ľuďmi, ktorých osobne pozná, nechoďte na Linkedin. Veď tých ľudí máte v telefóne, zatelefonujte im. Aby ste mohli profitovať zo svojho účtu Linkedin, špecifikujte ľudí, ktorým dokážete vyriešiť problémy a zoznamujte sa s nimi. Najlepším príkladom sú personalisti. Tí sa zoznamujú so všetkými ľuďmi, ktorí majú špecializáciu, ktorú by raz mohli potrebovať vo firme.

Čo môžeme pre vás urobiť?

V tejto službe ponúkame 3 úrovne spolupráce:
  1. analyzujeme váš profil a poradíme vám, ako ho vylepšiť alebo
  2. budeme vám radiť a dívať sa vám cez plece ako to robíte alebo
  3. budeme aktívne upravovať váš profil a rozširovať vašu sieť o špecifikovaných profesionálov


Firemné objednávky

Pokiaľ potrebujete vystaviť faktúru na firmu (s uvedením IČO), napíšte nám prosím vopred na [email protected]

Analýza vášho Linkedin profilu

€30

Budeme analyzovať váš profil a poradíme vám, ako ho vylepšiť azvýšiť atraktivitu.

 5 Dní Pracovných       2

Čo je zahrnuté

  • Dĺžka trvania - Jednorázovo

Aktívne poradenstvo

€100

Budeme vám radiť, čo máte robiť na Linkedin a budeme, sledovať a komentovať vašek aktivity.

 5 Dní Pracovných       3

Čo je zahrnuté

  • Dĺžka trvania - 1 mesiac

Starostlivosť o Linkedin profil

€400

Upravíme váš profil, publikujeme článok alebo príspevky, budeme aktívne rozširovať vašu sieť v rozsahu zhruba 1 -2 hodiny denne.

 5 Dní Pracovných       10

Čo je zahrnuté

  • Dĺžka trvania - 1 mesiac

Porovnanie balíka

Balík BASIC
€30
STANDARD
€100
PROFI
€400
Dĺžka trvania Jednorázovo 1 mesiac 1 mesiac
Celkovo €30
€100
€400