Získanie Youtube odberateľov

Získame nových odberateľov (subscriberov) vášho Youtube kanála, čo je veľmi dôležité, hlavne na začiatku.

O tejto službe

Prečo potrebujete zvýšiť počet odberov vášho Youtube kanála?
1. Nových odberateľov získate ľahšie, keď už budeme mať 200, 500 alebo tisíc odberateov. Váš kanál vyzerá dôveryhodnejšie.
2. Váš kanál by mal mať jednoduchú krátku linku v tvare youtube.com/vas-kanal namiesto reťazca čísel a písmen, ako to máte na začiatku, keď si vytvoríte nový kanál. Jednou z podmienok, aby ste si mohli zmeniť názov kanála je mať minimálne 100 odberateľov.
3. Ak chcete zarábať na Youtube, teda aby sa na ňom začali zobrazovať reklamy, váš kanál musí mať minimálne 1.000 odberateľov.

Toto sú 3 dôvody, prečo potrebujete nových odberateľov.
Získanie odberateľov, nie je jednoduché, môžete požiadať priateľov alebo si dať platenú reklamu, alebo proste čakať a čakať, kým sa odberatelia nazbierajú prirodzeným spôsobom.

Čo máme pre vás my?

Môžete si u nás zakúpiť ľubovoľný počet odberateľov a zabezpečíme ich postupné pribúdanie. Táto služba sa musí realizovať pomaly, aby Youtube považoval prírastok nových odberateľov za prirodzený. Okrem toho, táto služba je tým náročnejšia, čím viac odberateľov potrebujete, pretože sa musíme o pomoc obracať aj k menej známym YT používateľom. Získanie niekoľkých desiatok odberateľov trvá niekoľko týždňov, ale stovky odberateľov sa budú pridávať aj niekoľko mesiacov.

Sú títo odberatelia stabilní?

Snažíme sa vyberať odberateľov, ktorí sa po čase neodhlásia z vášho kanála, ale občas sa stáva, že aj Youtube robí rôzne korencie, takže sa môže stať, že konečný počet odberateľov môže kolísať. Predpokladáme, že zhruba do roka môže okolo 10% odberateľov z tohto dôvodu ubudnúť, preto zvyčajne aj poskytujeme na začiatku niekoľko odberateľov navyše oproti dohodnutému počtu.

50 Youtube odberateľov

€25

Zabezpečíme vám 50 nových Youtube odberateľov.

 14 Dní Pracovných       1

Čo je zahrnuté

  • Počet odberateľov vášho kanála - 50

100 Youtube odberateľov

€50

Zabezpečíme 100 odberateľov vášho Youtube kanála.

 30 Dní Pracovných       2

Čo je zahrnuté

  • Počet odberateľov vášho kanála - 100

500 Youtube odberateľov

€200

Zabezpečíme 500 nových odberateľov vášho kanála. Služba môže trvať 2-3 mesiace

 30 Dní Pracovných    

Čo je zahrnuté

  • Počet odberateľov vášho kanála - 500

Porovnanie balíka

Balík BASIC
€25
Standard
€50
PROFI
€200
Počet odberateľov vášho kanála 50 100 500
Celkovo €25
€50
€200

Otázky a odpovede

Q:

Ako zistím, koľko odberateľov ste zabezpečili?

A:

Ideálne je, keď na začiatku poskytovania služby prestane robiť aktivity súvisiace so získavaním nových odberateľov. Počet existujúcich odberateľov bude akýsi úvodný stav a k tomuto číslu pribudne počet odberateľov, ktorý si od nás dohodnete. Služba bude ukončená, keď vám pridáme dohodnutý počet odberateľov.

Q:

Nemôže ma Youtube penalizovať za umelé pridávanie odberateľov?

A:

Odberatelia vám budú pribúdať prirodzene pomalým tempom, takže všetko bude vypadať, akoby pribúdali prirodzeným spôsobom. Youtube to nebude považovať za anomáliu.