YouTube reklama

Vytvoríme Vám efektívnu YouTube reklamnú kampaň.

O tejto službe

Videoreklama na YouTube je veľmi efektívna a v niektorých oblastiach môže byť účinnejšia ako Facebook reklama. Používateľom internetu ukážete svoje reklamné video v okamihu, keď hľadajú informácie o Vašom produkte alebo službe. YouTube reklama môže byť použitá ako banner alebo ako video, ktoré sa prehráva na začiatku sledovaného videa alebo aj kedykoľvek uprostred.

Potrebujete video?

Veľmi efektívna je reklama prostredníctvom videa. Ak potrebujete, vytvoríme Vám reklamné video. Môžete si vybrať z bohatej ponuky našich služieb.

Aké tipy videoreklamy môžete použiť?

V jednoduchosti je možné povedať, že môžete použiť nepreskočiteľnú alebo preskočiteľnú reklamu. Nepreskočiteľná trvá zhruba 6 sekúnd a nedá sa preskočiť. Používa sa hlavne na zvýšenie povedomia o značke. Preskočiteľná reklama sa zobrazuje zhruba 4 sekundy a po tomto čase ju môže návštevník preskočiť. Reklama sa spoplatní iba vtedy, ak ju dopozerá do konca (max 25 sekúnd) alebo ak na reklamu klikne.

Čo môžeme pre vás urobiť?

Nastavíme Vám YouTube reklamu a budeme ju sledovať a vylepšovať, aby bola čo najefektívnejšia. Poplatky za kliknutia nie sú v cene reklamy. Prosím, kontaktujte nás pred tým, ako zakúpite našu službu.

Firemné objednávky

Pokiaľ potrebujete vystaviť faktúru na firmu (s uvedením IČO), napíšte nám, prosím, vopred na [email protected]


Nastavíme Vám YouTube reklamu

€30

Vytvoríme Vám YouTube reklamu z Vami dodaného videa alebo banneru na požadované kľúčové slová.

 3 Dní Pracovných       1

Čo je zahrnuté

  • Nastavenie reklamy

Budeme sledovať efektivitu a vylepšovať Vašu reklamu

€100

Vytvoríme 2 paralelné YouTube reklamy a budeme 14 dní sledovať, ktorá je efektívnejšia.

 7 Dní Pracovných    

Čo je zahrnuté

  • Nastavenie reklamy
  • Vytvorenie A/B testu efektívnosti

Navrhneme a vytvoríme efektívnu YT reklamu

€250

Vašu reklamnú kampaň vytvoríme od nuly. Budeme analyzovať Vaše požiadavky, vytvoríme reklamný banner a video, vytvoríme vstupnú stránku, budeme analyzovať a vylepšovať Vašu reklamu 30 dní.

 10 Dní Pracovných       5

Čo je zahrnuté

  • Nastavenie reklamy
  • Vytvorenie A/B testu efektívnosti
  • Komplexné vytvorenie reklamy

Porovnanie balíka

Balík BASIC
€30
STANDARD
€100
PROFI
€250
Nastavenie reklamy
Vytvorenie A/B testu efektívnosti
Komplexné vytvorenie reklamy
Celkovo €30
€100
€250

Otázky a odpovede

Q:

Je YouTube reklama lepšia ako Google Adwords?

A:

Google Adwords sa používa vo vyhľadávacej sieti. To znamená, že ak niekto bude hľadať produkt, ktorý ponúkate, tak mu ho Google ponúkne na prvých miestach. YouTube reklama je vhodná vtedy, ak Vaši potenciálni klienti časlo navštevujú YouTube kanál. Napríklad, ak predávate módu pre mladých, môžete umiestniť reklamu na hráčske videá a podobne.

Q:

Aký rozpočet potrebujem?

A:

Nad svojím rozpočtom máte plnú kontrolu. Výška rozpočtu závisí od toho, koľko nových zákazníkov potrebujete. Na otestovanie účinnosti stačí 100-200€.

Q:

Potrebujem video na YouTube reklamu?

A:

Nie. Máte možnosť využiť aj bannerovú reklamu v spodnej časti prehrávaného video. Jej efekt je však oveľa nižší, lebo sa zobrazí na malej časti obrazovky a dá sa ľahko vypnúť, zatiaľ čo video prekryje pôvodný obsah a návštevník si musí pozrieť minimálne pár sekúnd.