Živý telefonický agent

Umožnite návštevníkom stránky, aby Vám z webu zatelefonovali, poslali SMS alebo napísali správu. Rýchla reakcia Vám umožní získať viac klientov.

O tejto službe

Návštevníci, ktorí prídu na Vašu stránku, veľmi pravdepodobne hľadajú nejaké informácie alebo chcú niečo kúpiť. Bez ohľadu na to, ako prehľadnú a kvalitnú máte webstránku, vždy sa nájde veľké množstvo návštevníkov, ktorým sa nebude chcieť preklikávať cez stránku, ale budú sa chcieť niečo opýtať hneď. Na to slúži náš telefonický agent.

Ako to funguje

Návštevník stránky sa rozhodne, že chce telefonovať skôr alebo si stanoví čas, kedy mu máme zatelefonovať. Ak sa rozhodne telefonovať hneď, tak zadá svoje telefónne číslo a náš systém mu hneď zatelefonuje a zároveň zatelefonuje aj administrátorovi a takto prepojí obidva hovory.

Zaslanie SMS

Návštevník stránky sa môže rozhodnúť, že chce poslať SMS. V tomto prípade zadá svoje telefónne číslo a pošle SMS. Administrátor mu môže ihneď zatelefonovať alebo odpovedať SMS. Toto sa už realizuje štandardným telekomunikačným spôsobom.

Ostatné možnosti

Návštevník sa môže rozhodnúť, že pošle Email alebo že chce živý chat. Záleží od nakonfigurovania systému, táto možnosť môže byť znefunkčnená. Takisto aj chat cez Whatsapp vyžaduje inštalovanie aplikácie (V mobilných zariadeniach to nemusí byť problém).

Firemné objednávky

Pokiaľ potrebujete vystaviť faktúru na firmu (s uvedením IČO), napíšte nám prosím vopred na [email protected].

Stránka s malými potrebami komunikácie

€70

Táto možnosť zahŕňa realizovanie max 100 telefonických minút alebo 100 SMS alebo ich kombináciu.

 3 Dní Pracovných       3

Čo je zahrnuté

  • Mesačne minút - 100

Firma so strednými potrebami komunikácie

€120

Táto možnosť zahŕňa realizovanie max 200 telefonických minút alebo 200 SMS alebo ich kombináciu.

 3 Dní Pracovných       4

Čo je zahrnuté

  • Mesačne minút - 200

Firma s väčšími komunikačnými požiadavkami

€200

Táto možnosť zahŕňa realizovanie max 400 telefonických minút alebo 400 SMS alebo ich kombináciu.

 3 Dní Pracovných       4

Čo je zahrnuté

  • Mesačne minút - 400

Porovnanie balíka

Balík BASIC
€70
STANDARD
€120
PROFI
€200
Mesačne minút 100 200 400
Celkovo €70
€120
€200

Otázky a odpovede

Q:

Čo sa stane, ak prekročím počet predplatených minút alebo SMS?

A:

Sú dve možnosti. Buď bude Chat agent zablokovaný a do konca obdobia sa nebude dať používať, alebo Vám budeme účtovať extra poplatok za každú minútu hovoru alebo SMS nad stanovený limit. Opätovné odblokovanie Chat agenta predstavuje ručnú prácu a bude spoplatnené sumou 20€, ktorá bude priúčtovaná k mesačnému paušálu.

Q:

Koľko budem platiť ďalší mesiac?

A:

Cena za Chat agenta je rovnaká každý mesiac. Ak si budete chcieť predplatiť agenta na dlhšie obdobie, urobíme Vám individuálnu ponuku.

Q:

Môžem navýšiť počet minút, ak uvidím, že mám veľký počet telefonátov?

A:

Minúty môžete navýšiť vždy od ďalšieho mesiaca. Pri prekročení minút v tomto mesiaci Vám bude účtovaná tarifa za prekročenie.

Q:

Je možné preniesť neminuté minúty do ďalšieho mesiaca?

A:

Toto bohužiaľ nie je možné. My nakupujeme minúty pre našich klientov u poskytovateľa služby bez ohľadu na to, či ich minú alebo nie.